معرفی گروه کارشناسی ارشد فناوری سلول های بنیادی و بازسازی بافت

امید به زندگی را تا چند سال می توان افزایش داد؟ مطمئنا مطالبه انسان در سال های آینده افزایش طول عمر با کیفیت بالا و عمر مفید خواهد بود. چگونه می توان پاسخگوی این مطالبه باشیم. عمر مفید نیازمند به تاخیر انداختن فرایندهای پیری، مقابله با سرطان و بدخیمی ها و جایگزینی کامل بافت های از دست رفته (ترمیم) است. سلول های بنیادی انقلابی را در زمینه زیست‌شناسی و پزشکی ترمیمی ایجاد کرده است که به‌تبع آن تأثیرات عظیمی در پزشکی بازساختی و افزایش امید به زندگی داشته است. در حال حاضر با شناخت ویژگی‌های سلول‌های بنیادی و کنام اختصاصی این سلول‌ها با اعتماد به ‌نفس بیشتری می‌توانیم به هدف نهایی پزشکی بازساختی بیندیشیم. گروه کارشناسی ارشد فناوری سلول های بنیادی و بازسازی بافت با بهره گیری از متخصصین مجرب حوزه سلول های بنیادی و مهندسی بافت پژوهشکده سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان و دانشجویان مستعد در نظر دارد تا طرح های تحقیقاتی بنیادی و کاربردی در زمینه پزشکی بازساختی با استفاده از انواع سلول های بنیادی، داربست ها، فاکتورها و روش های مهندسی بافت طراحی و اجرا کند. شورای آموزشی این گروه از حضور اساتید جناب آقای دکتر مسعود وثوق (پزشک و دکترای تخصصی بیوتکنولوژی پزشکی)، دکتر محسن بصیری (دکترای تخصصی ژنتیک مولکولی)، دکتر حامد دائمی (دکتری تخصصی مهندسی صنایع پلیمر)، دکتر محمد حسین قانیان (دکتری تخصصی مهندسی صنایع پلیمر) و دکتر رضا مقدسعلی (دکتری تخصصی سلولی تکوینی) بهره می برد.